Werkwijze


 


Welzijn en persoonlijke groei zijn echt mijn ding! Ik ben een Registercounsellor© die allerlei effectieve methoden aanbiedt om jouw weg naar geluk en groei te ondersteunen. Mijn aanpak combineert verschillende therapeutische technieken, zoals Logotherapie (dat gaat over het vinden van betekenis in het leven) en Existential Analysis, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Motiverende Gespreksvoering en Mindful Analysis. Deze therapieën lenen zich allemaal uitstekend om online te werken. We doen dat via Teams (AVG-proof), telefonisch of al schrijvend, wat jij wilt.

Logotherapie, ontwikkeld door Viktor Frankl, draait om het ontdekken van zin en betekenis in je leven. Ik help je om jouw unieke betekenis en persoonlijke waarden te ontdekken, zodat je een vervuld en zinvol leven kunt leiden. Samen gaan we op zoek naar jouw diepste verlangens en zetten we praktische stappen om ze werkelijkheid te maken.

 

ACT is een geweldige benadering om moeilijke gedachten en emoties te accepteren, terwijl je waardevolle acties onderneemt die bijdragen aan jouw doelen. Dit vergroot jouw psychologische flexibiliteit en zorgt ervoor dat je beter kunt omgaan met uitdagingen. Laten we samen werken aan een leven van betekenis!

Bij Mindful Analysis (MA) gebruiken we schrijftherapie om snel inzicht te krijgen in jouw situatie. In deze intensieve methode schrijf je veel en creëer je een naslagwerk vol inzichten, doelen en plannen. Het voelt veilig en je kunt anoniem blijven als je dat wilt. Een MA-traject duurt ongeveer een week tot maximaal 6 weken.

Wat voor methode we ook gebruiken, ik creëer altijd een veilige en ondersteunende omgeving waarin je vrij bent om jouw gedachten en gevoelens te delen. Mijn doel is om jou te helpen groeien en jouw volledige potentieel te bereiken.

Laten we samen werken aan jouw persoonlijke groei en welzijn. Maak nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Ik reageer binnen 24 uur. Ik sta klaar als Registercounsellor© om je te begeleiden op jouw reis naar groei en welzijn. Let's do this!

 BENIEUWD WAT IK VOOR JE KAN DOEN?


06-11064307.


 IK BEN BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur