Dave Wijker


 


“Dave Wijker - registercounsellor ABvC © voor welzijn en persoonlijke groei”

Ik ben mateloos geïnteresseerd in mensen. Al langer dan veertig jaar voer ik psychosociale gesprekken. Als psychiatrisch verpleegkundige en sociotherapeut, als voorganger, geestelijk verzorger en register-counsellor©. Ik heb geleerd waar mensen vastlopen en wat ze nodig hebben om verder te kunnen. Ik hou van mensen en het is mijn levensmissie om waar nodig hulp te bieden.

Ik bied veilige en doeltreffende therapie, waarin je alles kunt delen wat je bezig houdt. Ik ben empathisch en oordeel niet, en ik wil je helpen om zo snel mogelijk te leren op een goede manier met je problemen om te gaan. Samen met jou wil ik werken aan je toekomst, zonder al te lang stil te staan bij je verleden. Jouw persoonlijke verantwoordelijkheid staat daarin centraal.

 

Behalve therapeut ben ik echtgenoot, vader, opa en vriend. Ik geniet van koken, een goed glas wijn of whisky, een mooi boek, stand-up comedy, theater, film en muziek.

Ik zie ernaar uit om je – vrijblijvend en kostenloos – online te leren kennen, en te ontdekken wat ik voor je kan betekenen. Stuur dus gerust een appje of een e-mail, ik reageer snel. Bellen mag ook!

Mijn opleidingen:

Master geestelijke verzorging

Zingevinggerichte psychotherapie

Zingevinggerichte psychotherapie voor mensen met kanker

Acceptance and commitment therapie

Cognitieve gedragstherapie

Schrijftherapie

Motiverende gespreksvoering

 BENIEUWD WAT IK VOOR JE KAN DOEN?


06-11064307.


 IK BEN BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur